Basisøvelser – Sådan udføres de

Vægtløftning

Skrevet af bodybuilding.dk


Her kan du finde retningslinier for udførelsen af de mest fundamentale basisøvelser. Klik på nedenstående link og se en demonstration af hver øvelse. Du kan også læse lidt om øvelsen under linket.

Udvalgte basisøvelser:

Squat

Dødløft

Bent over rows

Armhævninger

Bænkpres

Dips

Military pressEkstra:

Tricpes extensions

CurlsDer findes naturligvis mange andre øvelser end ovenstående udvalg, men er dit mål at stimulere muskelvækst og/eller opnå større styrke er disse de fundamentale øvelser du bør have med i dit træningsprogram. Øvelserne kan være svære at udføre for begyndere og du bør sørge for at få lært teknikken rigtigt før du kaster for mange kg vægtstangen. Det er således vigtigt at du kun benytter ovenstående som inspirationskilde og sørger for at få instruktion i øvelserne i dit center af en kvalificeret instruktør.

God træning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

- LÆS MERE -

Kreatin

Hvad er kreatin?

Skrevet af Bodybuilding.dk, Bodylab Nutrition – rta@bodylab.dk. Kreatin er så småt gået hen og blevet et anerkendt kosttilskud pga. dets veldokumenterede præstationsfremmende/muskelopbyggende effekt. Men selvom

Spiseforstyrrelser

Når fokus bliver til forstyrrelse

Skrevet af Nicklas Pyrdol, Cand. Scient. Sportspsykologisk konsulent ved SportsMentality For at stå med en lav fedtprocent og en anstændig muskelmasse kræver det længerevarende fokus.

Fordelen ved dropsets

The power of dropsets

Skrevet af bodybuilding.dk Folk med bodybuilding aspirationer vil gerne være massive, og helst så hurtigt som muligt. Men det kan være en forvirrende affære at